Nyomdaipar

Kliséragasztók

 

 

Flexibilis csomagolóanyagok nyomtatásához elengedhetetlenül szükséges segédanyagok: a kétoldalú kliséragasztó-szalagok.

DUPLOFOL márkanéven ajánljuk kemény, fólia-hordozós kliséragasztóinkat, 0,10 - 0,38 mm vastagságban.

DUPLOTEX néven szövet-hordozós szalagot forgalmazunk gumiklisék, nyomókendők rögzítéséhez, vagy bélyegzőpárna felragasztásához.


0,38 és 0,55 mm vastagságban ajánljuk habalátétes kliséragasztóinkat DuploFLEX márkanéven. A habréteg keménysége alkalmazkodik a nyomtatási feladathoz (lágy, közép-lágy, közép-kemény, kemény). A négyféle habréteg különböző színnel készül, így a felragasztás után is felismerhető a kliséragasztó pontos típusa. A Lohmann szalagok használata egyszerű pozicionálást, nagy példányszámú és sebességű munkák végzésénél is megbízható tapadást biztosítanak. Minden tekercsen a ragasztószalag tényleges vastagsága van feltüntetve, a nyomtatás pontos beállítása érdekében.
Bizonyos esetekben erősebb tapadóerő szükséges a nyomtatáshoz, ezért a Lohmann DuploFLEX PLUS néven teljesítette ezt az igényt is.
átétes kliséragasztóink széles méretválasztékban és hosszúságban állnak megrendelőink rendelkezésére.

 

 

 

Kétoldalú papír hordozós ragasztószalagok

 


Kétoldalú nyomás érzékeny ragasztószalagok kaucsuk és akril bázisú ragasztóréteggel, speciális papír hordozóval, szilikon-papír védoréteggel. Plakátkasírozáshoz, füzetborítókhoz, hullámkarton ragasztáshoz; papír, karton és fólia végtelenítéshez, reklám és nyomdai célokra ajánljuk. Fo jellemzoi magas kezdo tapadás, jó idojárás és UV-sugárzás ellenállóság.