Nyomdaipar

Nincs két egyforma nyomtatási feladat. Ezért minden alkalmazáshoz a legmegfelelőbb terméket kínáljuk, mellyel elérhetjük a kiváló nyomatminőséget, a könnyű kezelhetőséget és a folyamatok optimalizálását.

Flexibilis csomagolóanyagok nyomása

Finom vonalak, ragyogó féltónusok, tökéletes területek, vagy tiszta betűk: a DuploFlex 5.xx széria kiváló eredményeket biztosít 0,55 mm-es tartományban. A négy féle habréteg különböző színnel készül, így felragasztás után is könnyen felismerhető a pontos típus. Megbízhatóan tapad nagy példányszámok és nyomási sebesség esetén is. A ragasztószalag dobozán a tényleges vastagság van feltüntetve a nyomtatás pontos beállítása érdekében.

Tovább

Magasnyomáshoz ajánljuk

Az egyre nehezebb nyomtatási munkák mutatják, hogy a kliséragasztóknak is gyorsan kell alkalmazkodniuk a változásokhoz. Csak így lehet megfelelni a magasabb nyomatminőségnek. Magasnyomású munkákhoz fóliahordozós kliséragasztóinkat ajánljuk. DuploFlex Fol szériánk magas tapadóerejű, a mindennapi oldó- és tisztítószereknek ellenáll. A PVC fólia-hordozó nem engedi a ragasztó megnyúlását, illetve színenként különbözik, hogy könnyebben beazonosítható legyen a vastagsága.

Tovább